Support
Lipton International Players Championships 1987 var den tredje udgave den turnering som senere udviklede sig til Miami Open Turneringen blev afviklet i perioden 23 februar 8 marts 1987 og den blev for forste gang spillet pa det sted som skulle vise sig at blive turneringens faste hjemsted i Florida USA Lipton International Players Championships 1987ArrangementArrangorTurnering nr 3Dato er 23 februar 8 marts 1987SpillestedVaertsby Florida USAUnderlagHardcourtPraemiesum 1 800 000VindereHerresingle 1 titel DamesingleSteffi Graf 1 titel Herredouble 2 titel DamedoubleMartina Navratilova Pam Shriver 1 titel Mixed doubleJana Novotna 1 titel 19861988 Turneringen bestod af en herresingleraekke med 128 spillere og en herredoubleraekke med 64 par der var en del af en damesingleraekke med 128 spillere og en damedoubleraekke med 64 par der var en del af samt en mixed double raekke I herresingleturneringen blev alle kampene spillet bedst af fem hvilket var en aendring i forhold til de to forste ar hvor de herresinglekampene i de fire forste runder var blevet spillet bedst af tre saet Herresinglefinalen var en ren tjekkoslovakisk affaere hvor besejrede den forsvarende mester Ivan Lendl med 7 5 6 2 7 5 Damesinglefinalen var en gentagelse af finalen fra aret for og ogsa i denne finale matte den forsvarende mester Chris Evert straekke vaben idet Steffi Graf sejrede med 6 1 6 2 Herredoubletitlen blev vundet af og der gentog deres triumf fra 1985 da de vandt med 6 2 6 4 6 4 over og I damedouble vandt Martina Navratilova og Pam Shriver begge deres anden titel i turneringens historie idet de begge tidligere havde vundet titlen med en anden makker I finalen vandt de over og Helena Sukova med 6 3 7 6 6 Og sidste men ikke mindst gik mixed double titlen til og Jana Novotna der besejrede og i finalen med 6 3 3 6 6 3 FinalerFinaleresultaterHerresingle Ivan Lendl 7 5 6 2 7 5Damesingle Steffi Graf Chris Evert 6 1 6 2Herredouble 6 2 6 4 6 4Damedouble Martina Navratilova Pam Shriver Helena Sukova 6 3 7 6 6 Mixed double Jana Novotna 6 3 3 6 6 3ResultaterHerresingle Ottendedelsfinaler kvartfinaler semifinaler og finale Fjerde runde Kvartfinaler Semifinaler Finale Forste anden og tredje runde Forste runde Anden runde Tredje runde Forste runde Anden runde Tredje runde Forste runde Anden runde Tredje runde Forste runde Anden runde Tredje runde Forste runde Anden runde Tredje runde Forste runde Anden runde Tredje runde Forste runde Anden runde Tredje runde Forste runde Anden runde Tredje runde Damesingle Fjerde runde kvartfinaler semifinaler og finale Fjerde runde Kvartfinaler Semifinaler Finale Forste anden og tredje runde Forste runde Anden runde Tredje runde Forste runde Anden runde Tredje runde img